Az oldal a cookies-t (sütieket) használ. A weboldal böngészésével hozzájárulsz a böngésző aktuális beállításával a cookies használátához. 

Gal Omega-3 Eco kapszulák, 60db

Gal Vital
4.790 Ft
4.650 Ft
Kedvezmény: 140 Ft 3%
Menny.:db

• Kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj
• Extra magas hatóanyag-tartalom
• Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez
• Szép bőr és haj, immunvédelem

Mennyiségi kedvezmény:
2 db -tól
4.320 Ft / db
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. december 08.
Szállítási díj: 990 Ft
Egységár: 77,50 Ft/kapszula
Ízesítés
Natúr
4.790 Ft
4.650 Ft
Kedvezmény: 140 Ft 3%
Menny.:db
Ezek a termékek még érdekelhetnek:

Termékleírás, jellemzők

Omega-3: Gal Omega-3 Eco

Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változata, amely vadon élő apróhalakból, a biodiverzitás megőrzése mellett állítják elő. 
700 mg Omega-3. A termék jól hasznosuló, természetes formában tartalmazza az Omega-3-zsírsavak.

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3 szoros az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható (IFOS 5 csillagos tanúsítvány).

Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav fogyasztásunkat, mert mindkettő csökkenti ennek a fontos gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem csökkenti, sőt. Az EPA és DHA bevitel nagyobb részét érdemes tisztított halolajat tartalmazó étrend-kiegészítőkből fedezni és csak kisebb részét tengeri halak és herkentyűk fogyasztásából, mert a vizeink ma már nagyon szennyezettek. 

Bár egy jó minőségű folyékony halolaj fogyasztása a leggazdaságosabb módja a megfelelő mennyiségű napi EPA és DHA bevitelének, sokan mégis előnyben részesítik a kapszulás megoldást.

  • Eco
    Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.

     
  • Tisztaság
    100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen nem létezik!

     
  • Frissesség
    A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti. Egységnyi hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja!

     
  • Extra magas hatóanyag-tartalom
    A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg Omega-3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA. (Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak Ω3-at kapszulánként.)

     
  • Természetesség
    Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra jellemző. A természetesség romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek megjelenése az oka annak, hogy újabban több kutatás is azt találta, a halolaj-fogyasztás kevésbé hatásos szív- és érrendszeri problémákra, mint korábban hittük… Ezekben a kutatásokban minden esetben a természetidegen etil-észter (EE)-formát használták! Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon tudunk biztosan meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az EE másodperceken belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt… A TG nem!

     
  • 30%-kal jobb hasznosulás
    A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-) formájukat megőrző halolajakból az Ω3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve).

Termékből már napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges. Átlag halolaj-kapszulából akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van esetleg azokra is napi 1 db-os ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő hatáshoz azonban min. 2000 mg EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra 3-4 kapszulára is szükség lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb halolaj-kapszula esetében).

OMEGA-3-ról

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. 

Az ember genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van “tervezve”. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal fogyasztása és a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 irányába (1:8 – 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3 gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos EPA és DHA zsírsavakra. Az alga- és állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formákra, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású, hasznos zsírsav alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti ennek a fontos gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem csökkenti, sőt..

Lehetetlen felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3/6 arány és a magas EPA, DPA és DHA zsírsavak fogyasztásának előnyeit.
A kutatások által eddig talált legfontosabb előnyei röviden:

Agy és idegrendszer

  • Csökkenti a depressziót, agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. 
  • Segíti a tanulási folyamatokat és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen, ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel.

Szív- és érrendszer

  • Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és koleszterinszintet.
  • Csökkenti a trombózis, stroke és infarktus kockázatát, ahogyan a triglicerid szintet és vérnyomást is karban tartja.

Egyéb

  • Segít megelőzni a fejlődő macula degenerációt (AMD), száraz szem-szindrómát és jó hatású a szem hajszálereire.
  • Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatásosnak találták reumás ízületi gyulladásra is.
  • A bőr és haj egészségét, fényét segít megtartani.
  • A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb mutatója.


ADAGOLÁS
Napi 1 db lágyzselatin kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.

Figyelmeztetés!
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tárolandó.


ÖSSZETEVŐK

Golden Omega halolaj-koncentrátum, 
természetes antioxidáns: vegyes tokoferolok és tokotrienolok, zsálya-kivonat, édesítőszer (szteviol glikozidok /zstívialevél-kivonat/), kristályvanillin, kapszulahéj (zselatin, glicerin, tisztított víz).

TERMÉKTULAJDONSÁGOK

  • Allergénmentes
  • Gluténmentes
  • Tojásmentes
  • Szójaallergén-mentes
  • Tejtermék- és laktózmentes
  • Kén-dioxid-mentes
  • Cukormentes
  • GMO-mentes
  • FSC minősített papír-alapanyag (CO31340)
  • Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

KISZERELÉS
Dobozos termék - 90g - 60 adag
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi: lásd a dobozon

Gyártja és forgalmazza: GAL SynergyTech Zrt.

Forrás: www.gal.hu
 

Kategória Omega zsírsavak
Termékcsoport Omega-3
Kiszerelés Kapszula
Kiszerelési egység Doboz
Kiszerelés 60 db
Koffein Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Vegán Nem
Vegetáriánus Nem
Mesterséges édesítőszerektől mentes Igen
Cukormentes Igen
Ízesítés Natúr

Hatóanyagok

 GAL Omega-3 Eco
 Hatóanyag 1 kapszula 

 Omega-3 zsírsavak összesen
 -> ebből EPA
 -> ebből DHA
 -> ebből DPA és egyéb Omega-3 zsírsavak

700 mg 
350 mg 
250 mg 
100 mg  

  Gal természetes antioxidáns-keverék
  (Salvia triloba levelének szuperkritikus kivonata
   és természetes tokoferolok / tokotrienolok)
6 mg 

* NRV: Felnőttek számára javasolt napi adag

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!